09 jul 2020
Voorbeeld Veranda Zonnepanelen door van der Sman

Project uitgelicht: SOLARWATT Veranda van Van der Sman

Als gecertificeerd SOLARWATT partner heeft Rick van der Sman uit Pijnacker een
timmerbedrijf en heeft hij zich op het gebied van zonne-energie gespecialiseerd in de bouw
van veranda’s en carports.

Hierbij past hij de SOLARWATT Vision 36M zonnepanelen toe in combinatie met
veiligheidsglas op een robuuste volledig handgemaakte constructie van Douglas-hout. Door de bekabeling daarbij weg te werken in het ingefreesde hout, ontstaat een mooi afgewerkt geheel.

09 jul 2020
Voorbeeld Zonnepanelen plat dak project vv in eindhoven met SolarWatt

Project uitgelicht: Maatwerkoplossing bij VVE Taddeusplein

Zoveel individuele wensen, zoveel individuele belangen. Dat geldt vaak voor een Vereniging van Eigenaren. Niettemin is VVE Judas Taddeusplein samen met Eco Solutions Nederland, erin geslaagd om te zorgen voor zonne-energie op maat met SOLARWATT glas-glas zonnepanelen. Hierbij is het gelukt om ondanks de grote groep bewoners met verschillende ideeën aan alle behoeften te voldoen.

30 apr 2020
brandveiligheids test glas-glas en glas-folie zonnepanelen

Brandveiligheid van zonnepanelen: de verschillen zijn enorm

22 April 2020. Door het grote succes van zonne-energie in Nederland de afgelopen jaren, verschijnt er in de media in toenemende mate ook wel eens een bericht over een brandincident waarbij zonnepanelen zijn betrokken. Brandincidenten met zonnepanelen doen zich gelukkig weinig voor. Wel is het van groot belang dat bij de investering in een zonne-energiesysteem, de kans op brand niet wordt verhoogd. Het is daarom goed om ook naar de brandklasse van een zonnepaneel te kijken.

30 apr 2020
vrouw myenergy laptop

Afbouwpad salderingsregeling bekend

De salderingsregeling voor zonne-energie wordt afgebouwd. Het definitieve afbouwpad is nu bekend. De huidige regeling om zonne-energie die je teruglevert weg te strepen tegen de energie die je verbruikt, geldt tot 2023. Daarna wordt de mogelijkheid om te salderen, en het daarbij behorende voordeel, in stappen afgebouwd tot nul. Wil jij slim investeren door je energiekosten te verlagen? Wanneer je nu zonnepanelen aanschaft, profiteer je de komende jaren nog van de salderingsregeling, en daarmee van een kortere terugverdientijd.

10 mrt 2020
fabriek solarwat

Nieuwe productielijn voor zonnepanelen in Dresden

Tiel, 6 maart 2020 – In het vierde kwartaal van 2020 gaat SOLARWATT een nieuwe productielijn voor zonnepanelen in Dresden opzetten. Deze lijn zal grotere wafers met meer busbars verwerken dan de bestaande lijn. Met de nieuwe productielijn vergroot SOLARWATT haar productiecapaciteit naar 500 megawatt.

Bereken je besparing